Projects

Public Buildings

Mood Flow

Conversion of two separate flats into one 2-bedroom flat.

The geometrical layout of this flat was arrived at from trying to bring the original two flats into one. We relocated the bedrooms to the rear and designed a meandering hallway, twisting between the structural elements and connecting the rear bedrooms with the front kitchen/dining/living room, located towards the square. This maximised the feeling of space whilst accommodating for generous living accommodation.
The landscape of work surfaces and storage shelves work to maximise and space-save as well as create a fluid spatial experience. Translucency in the surface materials together with the highly reflective floor and the coloured replica orologi lighting produces a unique spatial experience.

Print this project